Eko včelí pyl
Popis
Pyl je bohatým zdrojem bílkovin. Včely sbírají pyl z květin a rozptylují ho, aby zajistily opylení. Je to základní potrava pro včelí plod. Vyrábí se na celém Pyrenejském poloostrově.
Způsob užívání
Doporučuje se umístit přímo nebo macerovat v studených či vlažných sladkých kapalinách po dobu asi 15 minut a jako ingredience při přípravě pokrmů a všech druhů kosmetiky a potravinářských přípravků určených pro péči o lidi a zvířata.
Podmínky skladování
Uchovávejte při pokojové teplotě na chladném, suchém místě, mimo zdroje tepla. Vyhněte se přímému slunečnímu záření.
Ingredience
Včelí pyl.
Tato informace může být změněna. Prohlédněte si obal produktu.
Certifikát
Es-eco-019-ct-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.