Vysokohorský med s propolisem
Popis
Vysokohorský med s propolisem od Muria má více či méně tmavě jantarovou barvu. Aroma horského medu je intenzivní a přetrvávající. Dobře se kombinuje přímo na bílém nebo černém chlebu, se středně zrajícími sýry, restovanou zeleninou a houbami, zálivkami a saláty z luštěnin a studených těstovin.
Indikace
Vysokohorský med je med sbíraný včelami v oblastech, kde převládají horské květiny, ve výšce nad 1000 m s dominancí divokých květin.
Způsob užívání
Doporučuje se používat samostatně nebo rozpuštěný v teplých či studených nápojích a jako přísada při přípravě různých omáček, pokrmů, kosmetiky a potravinových přípravků pro péči o lidi a zvířata.
Podmínky skladování
Uchovávejte při pokojové teplotě na chladném a suchém místě.
Ingredience
Med z vysokohorských oblastí.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.