Krystalický xylitol
Ušetřete s těmito balíčky
-
Jako diabetik používám pouze tento cukr, který je mimochodem doporučen. jsem s ním velmi spokojená.
Diabétique je n utilise que ce sucre qui est d ailleurs recommandé. J en suis très satisfaite
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Velmi dobrý produkt pro diabetiky.
ano, doporučil bych ho, mnohem účinnější než steviaTrès bon produit pour les diabétiques. Oui je le recommanderai beaucoup plus efficace que Stevia
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Dobrá náhrada cukru. lepší pro zdraví
Très bon remplaçant du sucre. Meilleur pour la santé
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Je to poprvé, co to objednávám, a také jsem o této značce v naturitas nevěděl, ale zdá se mi to dobré
Es mi primera vez que lo pido y tampoco sabia de esta marca en Naturitas, pero me parece bueno
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Krystalický xylitol recenzí
Na základě 4 recenze
-
5 hvězdy3
-
4 hvězdy1
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Křupavý xylitol od Fructivia je přírodní sladidlo přítomné v bříze, kukuřici, bukovém dřevě a ovoci. Má sladkou chuť identickou s sacharózou bez doznívající chuti, ale s o 40 % nižší energetickou hodnotou. Březový xylitol může být bez problémů používán u diabetiků.
Indikace
Tento xylitol pochází výhradně z březové kůry. Březový xylitol byl objeven v 90. letech 19. století německými a francouzskými vědci. Teprve v 70. letech prokázali Kauko Mäkinen a Arje Scheinin z institutu odontologie univerzity v Turku jeho příznivé účinky na zuby. Březový xylitol přerušuje nárůst kyselosti a zabraňuje vzniku zubního kazu.
Březový xylitol snižuje množství zubního plaku a zabraňuje přenosu zubního kazu z matky na dítě. Také snižuje výskyt zánětů středního ucha u malých dětí. Březový xylitol je průmyslově vyráběn z březové kůry, proto se mu také říká „březový cukr“.
Na rozdíl od cukrů není xylitol pro organismus acidifikující. Navíc má březový xylitol terapeutické vlastnosti. Několik studií o xylitolu prokázalo, že jeho pravidelné používání zabraňuje zubnímu kazu. Následně výzkumníci z města Oulu (univerzitní město na severu Finska) také prokázali, že konzumace xylitolu významně předchází zánětům bubínku u dětí.
Způsob užívání
Doporučuje se používat jako náhradu cukru v kuchyni jak pro výrobu džemů, tak pro oslazení ovoce.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Březový xylitol.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota241 Kcal
-
Tuky / lipidy0 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.1 G
-
Sacharidy / uhlohydráty99 G
-
Cukry0.5 G
-
Dietní vláknina0.5 G
-
Bílkoviny0.5 G
-
Sůl0.01 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.