Čistý javorový sirup stupeň a
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Javorový sirup je rostlinnou alternativou k medu. Je známý díky citronové šťávě nebo dietě master cleanse a samozřejmě jako sirup na palačinky. Tento sladidlo je však mnohem víc. Lze jej použít v makrobiotické kuchyni, v cukrářství a jako základ pro dresinky, omáčky a zmrzliny.
Indikace
Javor pochází ze stromu javoru. Každý rok tento strom produkuje sladkou mízu. Na jaře v Kanadě tuto mízu sbíráme a přeměňujeme ji na sirup. Jaký je rozdíl mezi javorovým sirupem stupně A a sirupem stupně C? Stupeň A má světlejší barvu a je zvláště vhodný pro dresinky a dezerty (palačinky). Musí vás prostě okouzlit! K dispozici také v balení 500 ml a stupni C.
Způsob užívání
Doporučuje se používat jako náhradu za tekuté cukry, jako je med a agávový sirup, v poměru 1 ku 1 s javorovým sirupem. Nahraďte 100 g bílého nebo moučkového cukru 65 ml javorového sirupu.
Podmínky skladování
Po otevření uchovávejte v lednici až do data spotřeby.
Ingredience
Javorový sirup* (Kanada)
(*) Z ekologického zemědělství
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota268 Kcal
-
Tuky / lipidy0.1 G
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydráty67.2 G
-
Cukry58 G
-
Dietní vlákninaG
-
BílkovinyG
-
SůlG
-
SodíkMg
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.