Javorový sirup čistý stupeň c
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Javorový sirup je zahuštěná sladká míza z javoru. Je velmi snadné nahradit med nebo rafinované cukry javorovým sirupem. Lahodně sladké! Tmavá a výrazná chuť sirupu stupně C je ideální pro vaření a pečení.
Indikace
Chuť javoru je mírně karamelová. Javorový sirup pochází z javoru. Tento strom každoročně produkuje sladkou mízu.
V Kanadě se tato míza každé jaro odebírá a pomalu vaří, aby vznikl sirup. Tím se získává lahodná rostlinná alternativa k medu nebo nerafinovaná náhrada cukru.
Jaký je rozdíl mezi javorovým sirupem stupně A a sirupem stupně C? Stupeň C má tmavší hnědou barvu a intenzivnější karamelovou chuť javoru. Tekuté zlato!
Způsob užívání
Doporučuje se používat javorový sirup v poměru 1:1 jako náhradu za tekuté cukry, jako je med a agávový sirup. Nahraďte 100 g bílého nebo moučkového cukru 65 ml javorového sirupu.
Podmínky skladování
Po otevření uchovávejte v lednici až do data spotřeby.
Ingredience
Javorový sirup* (Kanada)
(*) Z ekologického zemědělství
Tato informace se může změnit. Zkontrolujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota268 Kcal
-
Tuky / lipidy0.1 G
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydráty67.2 G
-
Cukry58 G
-
Dietní vlákninaG
-
BílkovinyG
-
SůlG
-
SodíkMg
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.