Bezlepkový rýžový škrob
Ušetřete s těmito balíčky
-
Perfektní na pečení mého chleba
Parfait pour faire mon pain
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Perfektní, cena, obal a funkce.
Perfecto, precio, envase y funcion.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Bezlepkový rýžový škrob recenzí
Na základě 2 recenze
-
5 hvězdy1
-
4 hvězdy1
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Bezlepkový rýžový škrob od Dayelet je zvláště určen pro celiaky, je již mnoho let znám jako dobrý pomocník ve všech kuchyních pro zahušťování a dodání jemnosti všem druhům jídel a dezertů.
Indikace
Používá se jako zahušťovadlo v dezertech, omáčkách, polévkách, dětské výživě atd. Vynikající palivo pro lidskou aktivitu s rychlým přísunem sacharidů s pomalejším vstřebáváním a nižší glykemickou odpovědí než jiné škroby.
Způsob užívání
Doporučuje se velmi dobře jako zahušťovadlo za běžných podmínek kyselosti a teploty
Ingredience
Rýžový škrob.
Tato informace se může změnit. Zkontrolujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota360 Kcal
-
Tuky / lipidy0.1 G
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydráty87 G
-
CukryG
-
Dietní vlákninaG
-
Bílkoviny1 G
-
SůlG
-
Škrob87 %
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.