Bio fazulový škrob
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Fazolový škrob je složka používaná v mnoha bezlepkových potravinářských aplikacích.
Indikace
S výraznými želírovacími, pojivými a zahušťovacími vlastnostmi je koncentrát fazolového škrobu ideální složkou pro mnoho potravinářských výrobků včetně polévek, omáček, rostlinných mas a instantních potravin.
Kromě toho je jeho obsah bílkovin výrazně vyšší než u jakéhokoliv jiného škrobu, čímž se do jakéhokoliv výrobku, kde je zařazen, přidává proteínová hodnota.
V pekárenském průmyslu je ideální při výrobě: chlebů, koláčů, muffinů atd.
V potravinářském průmyslu obecně pro výrobu omáček, dresinků na saláty, polévek, krémů, rostlinných mas a paštik atd.
Upozornění
Může obsahovat stopy skořápkových plodů a sezamu.Podmínky skladování
Skladujte na chladném místě (pod 18 °c), suchém, chráněném před slunečním zářením a izolovaném od země.Ingredience
100& Fazolový škrob (Vicia faba)*.
*Pocházející z ekologického zemědělství.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
Es-eco-020-cv zemědělství euNutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota322 Kcal
-
Tuky / lipidy1.5 G
-
Nasycené mastné kyseliny1 G
-
Sacharidy / uhlohydráty56.5 G
-
Cukry2.7 G
-
Dietní vláknina7 G
-
Bílkoviny17 G
-
Sůl0.05 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.