Bio tapiokový škrob bez lepku
Ušetřete s těmito balíčky
-
Tapiokový škrob dodává elasticitu při zpracování
El almidón de tapioca da elasticidad cuando se hace
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Ideální pro můj bezlepkový chléb
Ideal para mi pan sin gluten
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Používám to k výrobě vlastního chleba. velmi dobrý produkt.
LO UTILIZO PARA HACER MI PROPIO PAN. MUY BUEN PRODUCTO.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Velmi dobrý produkt. líbilo se mi to
Muy buen producto. me ha gustado
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Používám to k výrobě mého pšeničného pseudobravce. mám velmi nahřívanou strukturu.
LO UTILIZO PARA HACER MI PAN DE TRIGO SARRACENO. ME QUEDA UNA MIGA MUY ESPONJOSA.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Bio tapiokový škrob bez lepku recenzí
Na základě 59 recenze
-
5 hvězdy59
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Bio tapiokový škrob od Naturitas, vhodný pro vegany, bez lepku, bez laktózy a bez přidaných cukrů. Tento škrob se vyrábí z manioku. Maniok je velmi důležitý hlíznatý kořen v jídelníčku tropických zemí, obsahuje více škrobu než ostatní hlízy, proto má velký potenciál jako náhrada pšenice.
Způsob užívání
Lze použít jako zahušťovadlo do omáček, vývarů, polévek, na přípravu kaší a náplní. Také v receptech na pečivo a cukrářské výrobky.
Upozornění
Může obsahovat stopy ořechů včetně skořápkových, arašídů a semen sezamu.
Ingredience
100% tapiokový škrob z ekologického zemědělství.
Tato informace může být změněna. Pro informace nahlédněte na obal produktu.
Certifikát
PT-BIO-04 Zemědělství mimo EU
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota353 Kcal
-
Tuky / lipidy0 G
-
Nasycené mastné kyseliny0 G
-
Sacharidy / uhlohydráty88 G
-
Cukry0 G
-
Dietní vláknina0.5 G
-
Bílkoviny0 G
-
Sůl0 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.