Ekologická bobule maqui
Ušetřete s těmito balíčky
-
Přidávám to do kokosového jogurtu, abych využil všechny jeho výhody
Lo añado al yogur de coco para aprovechar todos sus beneficios
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Skvělá chuť a nejlepší antioxidant
Buenísimo de sabor y el mejor antioxidante
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Výborné. více antioxidantů než acai
Buenísimo. Más antioxidante que el acai
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Beru to každé ráno s ovesnou kaší přes noc, miluju to!
Lo tomo todas las mañanas con avena overnight, me encanta!
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Ekologická bobule maqui recenzí
Na základě 15 recenze
-
5 hvězdy15
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Maqui Berry 50 g od Salud viva je superpotravina složená z maqui, rostliny často používané mapučskou kulturou. Je to druh pocházející z Patagonie v Chile a Argentině. Maqui získalo trůn jako ovoce s nejvyšším obsahem antioxidantů na světě.
Bez stearátu hořečnatého, bez oxidu křemičitého... Pouze uvedené ingredience.
Indikace
Před tímto objevem byl plodem s nejvyšším obsahem antioxidantů plod Acai. Ve srovnání s běžnými plody a bobulemi je tmavě fialová bobule Maqui plná antokyaninů, silného antioxidantu, jak dokazuje její vysoká hodnota ORAC (kapacita absorbce kyslíkových radikálů).
Nezávislá laboratorní zpráva z laboratoří Brunswick (MA) uvádí, že hodnota ORAC pro bobule Maqui je 27 600, což výrazně překonává hodnoty mnoha plodů a bobulí a dokonce i dalších superpotravin jako jsou bobule AÇAÍ (16 700), granátové jablko (10 500) a borůvky (6 500). Velká hrst borůvek by měla hodnotu ORAC kolem 6 000.
Až donedávna se mělo za to, že bobule AÇAÍ a goji jsou plody s nejvyšší úrovní antioxidantů. To platilo až do nedávného objevu Patagonské bobule Maqui.
Pokud má potravina vysoké hodnocení ORAC, znamená to, že je bohatá na antioxidanty. Síla antioxidantu spočívá v jeho schopnosti odstraňovat kyslíkové volné radikály.
Potraviny s vysokým skóre ORAC mohou být schopné chránit buňky a jejich složky před oxidačním poškozením. Kyslíkové radikály jsou chemické látky, které se přirozeně tvoří v těle během oxidačního procesu. Denní funkce, jako je trávení a fyzická aktivita, produkují kyslíkové radikály. Každodenní vystavení znečištěnému vzduchu, zkaženým potravinám, slunečnímu záření a elektrickým přístrojům může také přispívat.
Síla antioxidantů může být relativně nový fenomén, ale zdá se, že jsme objevili nejsilnější zdroj jejich zdravotních přínosů dostupný na planetě.
Bobule Maqui pomáhá čistit pokožku od nečistot, urychluje trávení, posiluje kosti a klouby a mnoho dalšího.
Říká se, že denní dávka prášku z bobulí Maqui má neuvěřitelný účinek na zdraví. Plod Maqui je mnohem silnější než AÇAÍ, granátové jablko a borůvky, protože má více přínosů a antioxidantů než všechny dohromady.
Způsob užívání
Doporučuje se míchat s ovocnými džusy nebo koktejly.
Ingredience
100% ekologický prášek z maqui.
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
Es-eco-020-cvNutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota378 Kcal
-
Tuky / lipidy9.5 G
-
Nasycené mastné kyseliny1.5 G
-
Sacharidy / uhlohydráty56.4 G
-
Cukry37.6 G
-
Dietní vláknina19.1 G
-
Bílkoviny7.1 G
-
SůlG
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.