Kořen maranty
Ušetřete s těmito balíčky
-
Je to dobré zahušťovadlo, ideální k nahrazení kukuřičné nebo rýžové mouky.
Es un buen espesante, ideal para sustituir harinas de maíz o de arroz.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
V mé kuchyni nechybí, je to pravidelný nákup.
No falta en mi cocina, es una compra recurrente.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Je to velmi dobré, tento produkt jsem už znal a vždy ho opakuji. v mém případě ho používám spíše na kosmetické úrovni. nezpůsobuje mi alergii ani nevysušuje pokožku, což je ocenitelné :)
Está muy bien, este producto ya lo conocía y siempre repito. En mi caso, lo utilizo más a nivel cosmético. No me da alergia ni me reseca la piel y eso se agradece :)
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Vynikající produkt, želíruje dezerty a slaná jídla, pomáhá zahušťovat a přináší velké množství živin.
Producto excelente, gelifica postres y platos salados, ayuda a espesar, aportando gran cantidad de nutrientes.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Velmi dobré. bez chuti a velmi dobře zahusťuje krémy.
Molto buono. Insapore e addensa benissimo le creme.
Přeloženo z naturitas.it
Zobrazit originál
Kořen maranty recenzí
Na základě 38 recenze
-
5 hvězdy32
-
4 hvězdy5
-
3 hvězdy1
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Co je kořen arrurruz?
Kořen arrurruz o hmotnosti 250 g od Salud Viva je druh škrobu velmi účinný jako zahušťovadlo, bezbarvý a prakticky bez chuti. Kořen maranty nebo arrowroot v angličtině pochází z oddenku tropické rostliny, ze kterého se získává škrob. Tento kořen neobsahuje stearát hořečnatý ani oxid křemičitý... Pouze uvedené složky.
Vlastnosti kořene arrurruz
Kořen arrurruz je vysoce stravitelný. Používá se v různých receptech, kde chceme zhoustnout nebo dokonce želírovat tekutinu. Představuje se jako velmi lehký bílý prášek a po rozpuštění v tekutině je bezbarvý.
Je prakticky bez chuti, proto lze použít v slaných receptech, ale také k přípravě sladkých pokrmů jako jsou želé nebo krémy. Tuhne při nižších teplotách než jiné škroby a na rozdíl od kukuřičného škrobu dobře odolává kyselinám.
Je také vhodnější zahušťovadlo, pokud bude omáčka nebo polévka, kterou chceme zahušťovat, zmrazena (omáčky zahuštěné kukuřičným škrobem jsou po zmrazení zakalené). Také se používá k výrobě zmrzlin díky své schopnosti zabránit tvorbě ledových krystalů.
Výhody kořene arrurruz
Kořen arrurruz je dobré zahušťovadlo a nemá chuť. Navíc, protože neobsahuje lepek, je vhodný pro celiaky.
Jak užívat kořen arrurruz?
Doporučuje se rozpustit ho v malé množství studené vody a připravit kašovitou směs před přidáním do receptu, a jakmile začne vařit, stáhnout z ohně, čímž se dosáhne plného zahušťovacího efektu. Pro omáčky se obvykle používá jedna polévková lžíce na čtvrt litru vody. Pro želé nebo krémové konzistence zdvojnásobte dávku.
Ingredience
Bio práškový arrowroot.
Tato informace se může změnit. Zkontrolujte obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-020-CV
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota357 Kcal
-
Tuky / lipidy0.1 G
-
Nasycené mastné kyseliny0 G
-
Sacharidy / uhlohydráty84.8 G
-
Cukry0 G
-
Dietní vláknina30.47 G
-
Bílkoviny0.3 G
-
Sůl0.008 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.