Bezlepkový pizza základ
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Ekologický bezlepkový základ na pizzu. Vyrobený na bázi kukuřice. Bez laktózy. S olejem ze slunečnice. K přípravě v troubě.
Způsob užívání
Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 2 dnů. Základ pizzy rozbalte, ozdobte dle libosti a pečte v předehřáté troubě na 200 °C po dobu 15 minut.
Podmínky skladování
Uchovávejte v suchu a mimo dosah tepla.
Ingredience
Voda, kukuřičný škrob* 30 %, kukuřičná mouka* 13 %, přírodní rýžový kvásek* (rýžová mouka*, voda), olej ze slunečnice*, slupky psyllia*, hrachová bílkovina*, lněná mouka*, dextróza*, mořská sůl, krém z vinného kamene* (kukuřičný škrob*, regulátor kyselosti: tartrát draselný, kypřící látky: uhličitany sodné), jablečná vláknina*, zahušťovadlo: guarová guma*, koření*, citronový extrakt*.
*Z ekologického zemědělství.
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
DE-OKO-003
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota226 Kcal
-
Tuky / lipidy4.8 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.5 G
-
Sacharidy / uhlohydráty39 G
-
Cukry1.5 G
-
Dietní vláknina6.5 G
-
Bílkoviny3.5 G
-
Sůl1.1 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.