Kdoule
Ušetřete s těmito balíčky
-
Moc si pochutnávám, je to podruhé, co jsem to koupil.
Je me régale c’est la deuxième fois que j’en achète
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál
Kdoule recenzí
Na základě 2 recenze
-
5 hvězdy2
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Membrillo od Santiveri, membrillo je plodem Cydonia oblonga, ze kterého se vyrábí tradiční membrillový džem, velmi ceněný pro svou příjemnou chuť a texturu.
Indikace
Dulce de membrillo se získává z prosátého zdravého ovoce, které se smíchá s fruktózou a pektinem. Zahřívá se na 100-105 ºC, aby se rozvinul pektin a usnadnilo pronikání fruktózy do ovoce, čímž se dosáhne menší stability. Po smíchání se směs nalije do forem, které jsou hermeticky uzavřeny a následně procházejí chladicími tunely, kde získávají příjemnou texturu. Ačkoliv syrový membrillo obsahuje 13,4 % sacharidů, dulce de membrillo přesahuje 50 %, protože se vyrábí přidáním cukrů, které jsou v případě Dulce de Membrillo Santiveri fruktózou, a proto jsou lépe snášeny diabetiky. Obsah bílkovin a tuků je velmi nízký.
Upozornění
V případech cukrovky se doporučuje nepřekročit denní příjem 80 g fruktózy, což odpovídá 160 g membrillového želé.
Ingredience
Na 100 g:
Fruktóza (49,5 %), kyselina citronová, karagenany, dužina kdoule, mouka z garrofínu.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota212 Kcal
-
Tuky / lipidy3.5 G
-
Sacharidy / uhlohydráty52.6 G
-
Cukry52.6 G
-
Dietní vláknina0.04 G
-
Bílkoviny0.45 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.