Lehké tousty s bio pšeničnými otrubami
Popis
Chlebové plátky z otrub se vyrábějí z kukuřičné a pšeničné mouky získané technikou extruze hnětených mouk, bez použití kvasnic.
Indikace
Jejich výrobní proces podporuje vstřebávání jejich složek v předem stravitelné formě.
Tento nový postup je činí velmi lehkými a křupavými. Do těchto chlebových plátků se přidává 30 % pšeničných otrub se čtyřnásobným obsahem dietních vláknin (17 %).
Tyto chlebové plátky jsou vyráběny s fruktózou místo sacharózy, takže jsou lépe snášeny diabetiky.
Energetický obsah je nízký, přinášejí méně než 15 kcal na plátek, proto jsou velmi užitečné při dietách na kontrolu hmotnosti a udržování.
Další informace
Ingredience
Kukuřičná mouka, rýže, pšeničné otruby (35 %), pšeničná mouka, dextrin, sůl a fruktóza.
NUTRIČNÍ INFORMACE: Průměrná analýza na 100 g: Energetický obsah: 1300 Kj (306 kcal) Sacharidy 61,7 %; Bílkoviny 9,6 %; Tuky 2,4 %; Dietní vláknina 17 %.
POZNÁMKA: Každý plátek váží přibližně 4 g, obsahuje 0,7 g vlákniny a 12 kcal. Porce 10 g sacharidů odpovídá 4 plátkům.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
Produkt s certifikací Košer
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota338 Kcal
-
Tuky / lipidy2.5 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.5 G
-
Sacharidy / uhlohydráty60.1 G
-
Cukry2 G
-
Dietní vláknina17.5 G
-
Bílkoviny10 G
-
Sůl1 G
-
Sodík400 Mg
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.