Přírodní naklíčený žitný chléb
Ušetřete s těmito balíčky
-
Nelíbil se mi lepivý povrch a sladká chuť tohoto chleba.
je to škoda, protože essenské chleby jsou velmi těžko k sehnání a já od nich očekával hodně.Je n'ai pas aimé la texture collante et le goût sucré de ce pain. C'est dommage car les pains essène se trouvent très difficilement et j'en attendais beaucoup.
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
je to dobré a je to změna
chléb z celozrnného žitného chleba s přípravou, která mění - a obohacuje - chuť, texturu a je to dobré
Poznámka: je to spíše koláč než chléb, vzdal jsem se myšlenky dělat plátky, ale je to zatraceně dobré jen ohřáté v mikrovlnné troubě a jíst lžičkouc'est bon et cela change du pain de seigle complet avec une préparation qui change - et l'enrichi - ça change le gout, la texture et c'est bon NB c'est plus du gateau que du pain, j'ai abandonné l'idée de faire des tranches, mais c'est diablement bon juste réchauffé au micro onde et mangé à la petite cuillère
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Má vynikající chuť. když ho otevřu, obvykle zbytek nakrájím na plátky a zamrazím, aniž by ztratil texturu nebo chuť.
Tiene un sabor exquisito. Cuando lo abro suelo congelar el resto en rebanadas y no pierde ni textura ni sabor
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Klíčený chléb neobsahuje lepek a je velmi zdravý a velmi chutný.
El pan germinado no lleva gluten y es muy sano y muy bueno de sabor.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Velmi chutné a zdravé, ale velmi drahé
Muy rico y sano pero muy caro
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Přírodní naklíčený žitný chléb recenzí
Na základě 20 recenze
-
5 hvězdy15
-
4 hvězdy4
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy1
-
1 hvězda0
Popis
Klíčený chléb, žito - natural Terrasana je vyroben z žita a vody. Neobsahuje žádné droždí ani kvásek. Tento sendvič je lahodně výživný, silný a má autentickou chuť. Nejlepší je, když ho opečete!
Indikace
Klíčený chléb je chutný, pevný a výživný chléb, který obsahuje pouze žito a vodu. Neobsahuje droždí ani kvásek. Vyrábí se tak, že se žito nechá klíčit ve vodě 2–3 dny. Poté se žito namele a peče při nízké teplotě (110 °C–130 °C). Protože se zpracovává celé zrno žita, zachovává se maximální množství živin a velké množství vlákniny. Klíčený chléb je nejlepší, když ho chvíli opečete, například v sendvičovači.
Způsob užívání
Doporučuje se opéct v sendvičovači, tím je chutnější!
Upozornění
Může obsahovat stopy ořechů.
Podmínky skladování
Po otevření uchovávejte v lednici maximálně 3 dny v uzavřené nádobě.
Ingredience
Bio klíčené žito.
Tato informace se může změnit. Informace najdete na obalu produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota245 Kcal
-
Tuky / lipidy2.6 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.4 G
-
Sacharidy / uhlohydráty44.8 G
-
Cukry12.9 G
-
Dietní vláknina7.7 G
-
Bílkoviny6.8 G
-
Sůl0.01 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
1 otázky
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.