Přípravek na pečení a cukrářství s nízkým obsahem bílkovin
Popis
Prep. Panificable y respoteria Bajo Proteina de Sanavi je mouka zvláště vhodná pro osoby, které potřebují dietu, protože je ideální pro nahrazení pšeničné mouky v receptech na pečivo a cukrářské výrobky.
Způsob užívání
Doporučuje se používat dle chuti spotřebitele
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Kukuřičný škrob, bramborový škrob, tapiokový škrob, třtinový cukr, glukóza v prášku, zahušťovadla (guarová guma, hydroxypropylmetylcelulóza), dietní vláknina (inulin), kypřidla (hydrogenuhličitan sodný), emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselin a E-481).
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.