Zeleninové pizza základy s mrkví a dýní
Zeleninové pizza základy s mrkví a dýní recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy1
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Chcete si připravit zeleninový základ? S křupavým základem na pizzu z mrkve a dýně si doma upečete tu nejlahodnější pizzu.
Indikace
- Tento křupavý základ na pizzu z mrkve a dýně je po celém povrchu oranžový.
- Recept na základ vytvořil pravý italský šéfkuchař, který vsází na kvalitu svých tradičních a organických produktů.
- S tímto vynikajícím zeleninovým základem a svými oblíbenými náplněmi si skutečně můžete připravit kompletní a vědomé jídlo.
- Základ není jen chutně křupavý a čistý, ale má také lahodně řemeslný vzhled.
Způsob užívání
Doporučuje se předehřát troubu na 200 °C. Naplňte základ pizzy svými oblíbenými ingrediencemi a pečte pizzu 10 minut.
Podmínky skladování
Po otevření lze uchovávat v lednici 3 dny. Balení v ochranné atmosféře.
Ingredience
Mouka z pšenice* (Itálie), sušený prášek z dýně* (32 %) (Itálie), slunečnicový olej* (Itálie), prášek z hydratované mrkve* (6 %) (Itálie), bramborový škrob* (Německo), kypřící látky: vinný kámen v prášku a jedlá soda (Itálie), mořská sůl (Itálie), hráškový protein* (Německo), emulgátor: lecitin ze slunečnice* (Itálie), zahušťovadlo: guarová guma* (Indie), kvasnice* (Itálie), koncentrát zeleniny a ovoce* (dýně*, jablko*, ředkev* a mrkev*) (Nizozemsko).
(*) Z ekologického zemědělství.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
IT-BIO-013
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota328 Kcal
-
Tuky / lipidy9.3 G
-
Nasycené mastné kyseliny1 G
-
Sacharidy / uhlohydráty51 G
-
Cukry1.6 G
-
Dietní vláknina4.1 G
-
Bílkoviny8 G
-
Sůl1.9 G
-
Sodík760 Mg
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.