Zeleninové pizzy základy s řepou
Popis
Můžete si doma připravit tu nejlepší pizzu s touto bio řepovou pizzovou základnou. Můžete pokrýt lahodnou křupavou základnu z bio pšeničné mouky a řepy svými oblíbenými ingrediencemi. Všechny dobroty pizzy a výhody zeleniny!
Indikace
Toto je opravdu dobrá základna! S touto základnou máte všechny potřebné zeleniny. Pak může začít slavnostní náplň. Recept na pizzovou základnu vytvořil italský šéfkuchař, který klade důraz na kvalitu bio a čistých surovin. Základna pizzy je příjemně pevná, takže ji naplňte čímkoli chcete.
Způsob užívání
Doporučuje se předehřát troubu na 200 °C. Naplňte pizzovou základnu svými oblíbenými ingrediencemi a pečte pizzu 10 minut.
Podmínky skladování
Po otevření lze uchovávat v lednici po dobu 3 dnů. Balení v ochranné atmosféře.
Ingredience
Mouka z pšenice* (Itálie), prášková hydratovaná řepa* (35 %) (Itálie), slunečnicový olej* (Itálie), bramborový škrob* (Německo), kypřící látky: vinný kámen v prášku a jedlá soda (Itálie), mořská sůl (Itálie), hrachový protein* (Německo), emulgátor: slunečnicová lecitin* (Itálie), zahušťovadlo: guarová guma* (Indie), kvasnice* (Itálie), rostlinný koncentrát* (ředkev* a mrkev*) (Nizozemsko).
(*) Z ekologického zemědělství.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
IT-BIO-013
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota329 Kcal
-
Tuky / lipidy9.4 G
-
Nasycené mastné kyseliny1 G
-
Sacharidy / uhlohydráty51 G
-
Cukry4 G
-
Dietní vláknina4.1 G
-
Bílkoviny8 G
-
Sůl2 G
-
Sodík800 Mg
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.