
Kyselost a pálení
Je velmi pravděpodobné, že jste někdy měli pálení žáhy nebo žaludeční pálení, typ zažívací poruchy, která postihuje až 16 % populace. Víš, co je její příčina a nejlepší lék, jak ji léčit, nebo ještě lépe, jak jí předcházet?
Je velmi pravděpodobné, že jste někdy měli pálení žáhy nebo žaludeční pálení, typ zažívací poruchy, která postihuje až 16 % populace. Víš, co je její příčina a nejlepší lék, jak ji léčit, nebo ještě lépe, jak jí předcházet?
Filtrovat podle
Seřadit podle
- GHF
Ananasové srdce s anýzem pro zažívací komfort
100 žvýkacích tablet - 600Mg117,65 Kč As low as 110,59 Kč - Vecos
Antiacid vecos (antacidum a proti refluxu)
60 rostlinných kapslí395,99 Kč As low as 380,15 Kč
Je velmi pravděpodobné, že jste někdy měli pálení žáhy nebo žaludeční pálení, typ zažívací poruchy, která postihuje až 16 % populace. Víš, co je její příčina a nejlepší lék, jak ji léčit, nebo ještě lépe, jak jí předcházet?
Je to zvláště běžné během těhotenství, ale také v obdobích vydatných jídel, například o Vánocích.
Vysvětlíme vám rozdíl mezi kyselostí a pálením žáhy, stejně jako přírodní léčby, které na ně nejlépe fungují.
Jaký je rozdíl mezi pálením žáhy a kyselostí?
Ačkoli je příčina stejná (kyseliny, které náš žaludek používá k trávení potravy), hlavní rozdíl mezi pálením žáhy a kyselostí spočívá v tom, kde se nacházejí.
Kyselost žaludku je bolest a nepohodlí, které cítíte v břiše, když jste jedli příliš mnoho a žaludek produkuje příliš mnoho kyselin. Naproti tomu pálení žáhy je pocit pálení, který vnímáte na hrudi kvůli žaludečním kyselinám stoupajícím jícnem. Proto se také nazývá reflux žaludeční kyseliny.
Prostředky proti kyselosti a pálení žáhy
Příčiny kyselosti a pálení žáhy jsou obvykle vydatná, tučná nebo kořeněná jídla, stejně jako nadměrná konzumace sycených nápojů. Je také běžné, pokud jíme příliš rychle nebo si leháme krátce po večeři.
Nejlepší prostředky proti kyselosti a pálení žáhy jsou známé jako antacida a působí neutralizací žaludečních kyselin, jako je hydrogenuhličitan sodný nebo aktivní uhlí. Existují také rostlinné extrakty na kyselost nebo pálení žáhy, například šťáva z aloe vera, ječmen zelený nebo červený jilm. Nakonec doplňky alginu sodného, vápníku a hořčíku neutralizují žaludeční kyseliny.
Spokojení zákazníci
Na základě 136 627 recenzí
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.