Hráškový protein
Ušetřete s těmito balíčky
-
Tento produkt je dobré kvality. pea protein, jak nazev napovídá, obsahuje dostatek bílkovin pro rozvoj svalů. jsem s produktem spokojený, takže ho budu doporučovat svým přátelům.
ESTE PRODUCTO ES DE BUENA CALIDAD.PEA PROTEIN COMO SU NOMBRE TIENE BASTANTE PROTEÍNAS PARA DESARROLLAR LOS MÚSCULOS. ESTOY SATISFECHO DEL PRODUCTO ASÍ QUE LOS VOI RECOMENDAR A MIS AMIGOS.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Tento hrachový protein je velmi rozpustný, velmi dobrý pro trávení, má dobrou chuť a protože je z hrachu, neobsahuje žádný tuk
Está proteína de guisantes es muy soluble, muy buena a nivel digestivo, de buen sabor y al ser de guisante no tiene nada de grasa
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Velmi dobře se vstřebává, protože je to hráškový protein, neobsahuje cholesterol a je velmi stravitelný. vysoce doporučováno
Se absorbe muy bien, al ser proteína de guisante no contiene colesterol y es muy digestiva. Altamente recomendable
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Hráškový protein recenzí
Na základě 5 recenze
-
5 hvězdy5
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Hráškový protein nebo Pea Protein od Lamberts, jak název napovídá, je produkt obsahující protein získaný z žlutého hrachu.
Pomocí důmyslného procesu extrakce a čištění se protein koncentruje z běžné úrovně 6 % přítomné v čerstvém hrachu až na 80 % obsažených v našem produktu. Tento jedinečný proces produkuje vysoce rozpustný protein, a proto snadno stravitelný a vstřebatelný. Konkrétně jsme vybrali hrách jako zdroj proteinu, protože jeho aminokyselinový profil je vynikající.
Vlastnosti a přínosy Hráškový protein
Aminokyseliny jsou tělem využívány k tvorbě bílkovin. Bílkoviny jsou nezbytné pro tvorbu buněk, jsou také spojeny s biochemickou strukturou hormonů, enzymů, neurotransmiterů a protilátek.
Aminokyseliny se dělí na esenciální a neesenciální. Esenciální aminokyseliny nemohou být syntetizovány v organismu a musí být získávány prostřednictvím stravy, zatímco neesenciální aminokyseliny, ačkoli jsou velmi důležité pro zdraví, mohou být v těle syntetizovány a proto nejsou klasifikovány jako „esenciální“. Pea Protein má mnoho využití, protože je bez pšenice, lepku, mléčných výrobků, vajec, sóji a živočišných produktů. Je bez cukru a má jemnou slanou chuť, která ho činí užitečným pro míchání do polévek a dušených pokrmů.
Může být také smíchán s ovocem, jako je banán, k přípravě ovocného koktejlu. Může jej používat kdokoli v rekonvalescenci a/nebo s nízkou chutí k jídlu.
Jak užívat Hráškový protein?
Obecně se doporučuje denní dávka 20 g produktu, kterou lze odměřit dvěma plnými dezertními lžičkami.
Upozornění
Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada vyvážené a pestré stravy ani zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném, suchém místě, chráněném před světlem a mimo dosah malých dětí.
Složení Hráškový protein
Izolát hrachového proteinu.
Na 20 g:
Alanín (0,66 g), Arginin (1,24 g), Kyselina asparagová (1,72 g), Cystein (0,2 g), Kyselina glutamová (2,4 g), Glycin (0,56 g), Histidin (0,3 g), Isoleucin (0,76 g), Leucin (1,32 g), Lysin (1,26 g), Methionin (0,12 g), Fenylalanin (0,8 g), Prolin (0,54 g), Serin (1,3 g), Threonin (0,54 g), Tryptofan (0,12 g), Tyrosin (0,64 g), Valin (1,02 g).
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota370 Kcal
-
Tuky / lipidy3.5 G
-
Sacharidy / uhlohydráty13.8 G
-
Bílkoviny80 G
-
Glycin0.56 G
-
Kyselina asparagová1.72 G
-
Prolin0.54 G
-
Serina1.3 G
-
Leucin1.32 G
-
Vanilin1.02 G
-
Tryptofan0.12 G
-
Glutamová kyselina2.4 G
-
Treonin0.54 G
-
Lysin1.26 G
-
Arginin1.24 G
-
Histidin0.3 G
-
Cystein0.2 G
-
Methionin0.12 G
-
Fenylalanin0.8 G
-
Isoleucin0.76 G
-
Alaninu0.66 G
-
Tyrosin0.64 G
-
Izolát hrachového proteinu100 %
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.