Bio cizrna v zrnu
Ušetřete s těmito balíčky
-
Tyto cizrny jsou vynikající, i když jsou menší, nevím, jestli kvůli odrůdě nebo protože nejsou geneticky modifikované, nejsou uměle nafouklé. udělal jsem dušené jídlo a bylo velmi chutné, jen bylo třeba je nechat déle namočené než obvykle, nechal jsem je jen 8 hodin a zůstaly tvrdé, ale za půl hodiny v tlakovém hrnci změkly, budou moje cizrny navždy.
Estos garbanzos están buenísimos, aunque son más chiquititos no se si por la raza o al no ser transgenicos no están inflados artificialmente. Hice un cocido y muy rico solo que había que dejarlos más tiempo del normal en remojo, solo los dejé 8 horas y quedaron duros pero en media hora con la olla express se ablandaron, van a ser mis garbanzos para siempre.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Miluji tuto značku, vždy kupuji své luštěniny
Me encanta esta marca, compro mis legumbres siempre
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
poměr cena - kvalita je skvělý
el precio - la calidad es genial
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Poměr kvality a ceny velmi dobrý produkt, mám rád chuť!!
Calidad / precio un muy buen producto , me encanta el sabor !!
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Bio cizrna v zrnu recenzí
Na základě 8 recenze
-
5 hvězdy7
-
4 hvězdy1
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Cizrna je zdrojem sacharidů, bílkovin a vlákniny, což z ní činí ideální potravinu pro získání energie.
Indikace
Ekologická cizrna v celých zrnech vyniká jako významný zdroj sacharidů. Je velmi bohatá na bílkoviny, ale zároveň velmi chudá na nasycené tuky a bohatá na vlákninu. Kombinací cizrny s obilovinami (rýže, kuskus…) se zvyšuje kvalita jejích bílkovin. Cizrna obsahuje mnoho minerálů, zejména fosfor, železo a hořčík, a je zvláště bohatá na vitamíny B1, B6 a kyselinu listovou.
Způsob užívání
Doporučuje se předem namočit na 10-12 hodin s trochou hrubé soli, je třeba vzít v úvahu, že na rozdíl od ostatních luštěnin se cizrna přidává do hrnce až tehdy, když voda již vaří. Kromě vaření lze cizrnu také konzumovat naklíčenou, v salátu nebo opraženou na pánvi či v troubě jako svačinu. Cizrna je spojována s nevýhodou vyvolávání nadýmání, proto je pro jeho zabránění po uvaření vhodné rozmělnit její slupku pomocí pasírovače. Dalším způsobem, jak podpořit její trávení, je přidání kousku řasy kombu nebo bylin s karminativními vlastnostmi do vody na vaření, jako jsou šalvěj, tymián, koriandr, mateřídouška nebo kmín.
Upozornění
Může obsahovat stopy lepků, sezamu, soji a skořápkových plodů.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Ekologická cizrna v celých zrnech
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota388 Kcal
-
Tuky / lipidy3.95 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.38 G
-
Sacharidy / uhlohydráty61 G
-
Cukry8.6 G
-
Dietní vláknina13.6 G
-
Bílkoviny20.5 G
-
Sůl0.001 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.