Kukuřičný škrob (přírodní)
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Kukuřičný škrob je hlavní složkou zrna kukuřice. Jedná se o polysacharid (složený sacharid) tvořený dvěma polymery glukózy (amylopektin a amylóza) a je zásobárnou potravy rostlin. Kukuřice, vědeckým názvem Zea manys, je také známá pod jinými názvy, například choclo a elote. Je to rostlina pocházející z Mexika a patří do botanické čeledi lipnicovitých, jako jsou oves, ječmen, žito a proso.
Způsob užívání
Ideální pro zahušťování pudinků, krémů, omáček nebo polévek. Může být také použit k tomu, aby dezerty byly lehčí a jemnější.
- Pro zahušťování dušených pokrmů, omáček a polévek.
- Jako zvlhčovadlo
- Pro prodloužení trvanlivosti chleba a dalších přípravků.
- Pro spojení potravin
- Pro zajištění konzistence v cukrářských přípravcích, jako jsou zmrzliny, krém na pečivo, sušenky a muffiny.
- V obalech a obalování moukou.
Upozornění
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, sezamu a lepků.
Ingredience
Kukuřičný škrob*
*Pochází z ekologického zemědělství.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-020-CV Zemědělství EU.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota354 Kcal
-
Tuky / lipidy0.5 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.1 G
-
Sacharidy / uhlohydráty87 G
-
Cukry0 G
-
Dietní vláknina0 G
-
Bílkoviny0.5 G
-
Sůl0.01 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.