Hrubý bulgur
-
Chuť a textura - dokonalé.
El sabor y la textura - perfectos.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Už roky nemohu jíst těstoviny ani rýži, ale tato alternativa je velmi dobrá, jak pro teplá, tak i studená jídla
Desde hace años no puedo tomar pasta ni arroces pero esta alternativa está muy bien, tanto para platos calientes como fríos
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Hrubý bulgur recenzí
Na základě 4 recenze
-
5 hvězdy4
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Hrubý bulgur Biográ je jedním z nejoblíbenějších potravin na Blízkém východě. Jedná se o dělenou pšenici a technika jeho výroby sahá do velmi dávných časů.
Indikace
Pro výrobu těchto obilovin se klíčí zrna tvrdé pšenice, připravuje se hrubá krupice, která se vaří, suší a drtí. Je to velmi všestranné obilí, které lze použít v salátech, hlavních jídlech, dušených pokrmech nebo dezertech.
Způsob užívání
Doporučuje se bulgur namočit, slijte a vařit jako obvykle s ostatními ingrediencemi.
Upozornění
Vyrobeno v továrně, která používá mléčné deriváty, vejce, lepek, soju, sezam, ořechy a celer.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Pšeničná krupice.
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
Es-eco-019-ctNutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota316 Kcal
-
Tuky / lipidy1.4 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.3 G
-
Sacharidy / uhlohydráty59 G
-
Cukry2.5 G
-
Dietní vláknina10 G
-
Bílkoviny12 G
-
Sůl0.02 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.