Naturitas Essentials
Balíček bezlepkového bio pohankového obilí
223,81 Kč
Potřebujete pomoc?

Balíček bezlepkového bio pohankového obilí

3 jednotky - 500G
Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
Co je to pohanka? Pohanka bez lepku Bio od Naturitas je semeno bohaté na vlákninu a bez lepku pocházející z ekologického zemědělství. Pohanka, přestože je považována za obilninu, je ve skutečnosti semeno pocházející ze severovýchodní Asie. Je bohatá na vlákninu, má sytící účinek a pomáhá regulovat chuť k jídlu. Obsahuje také mnoho živin, jako jsou vitamíny skupiny B, aminokyseliny lysin a arginin a je bohatá na minerály jako mangan, měď, hořčík a fosfor, což ji činí ideální pro vegetariánské nebo veganské diety. Veganský produkt, bio, bez lepku, bez laktózy. Původ: Čína Jak vařit pohanku? Pohanku lze vařit několika způsoby: Vařením: začněte předchozím opláchnutím a lehkým suchým opražením na silném ohni za stálého míchání. Poté přidejte 2 až 3 šálky vody na každý šálek zrna. Přiveďte k varu, snižte teplotu a vařte asi 20 minut, dokud se voda nevstřebá. Na páře: touto technikou bude pohanka velmi nadýchaná. Zrno lze potřít trochou oleje, aby se tymián nebo bobkový list jemně spojily s párou a lehce se vstřebaly do obiloviny. Namočením: lze namočit na asi 12 hodin ve vodě (poměr jedna míra vody na půl míry obiloviny) a poté vařit s trochou více vody (o jeden poměr více) po dobu 10 minut. Vaření s pohankou Pohanka je v kuchyni velmi univerzální: Dušená jídla: zrna se vaří k přípravě tradičních dušených jídel nebo polenty. Omáčky: lze použít jako náhradu tuků a zahušťovadlo, protože 70 % zrna je škrob a jeho mukilágy jsou ideální pro dosažení omáček s texturou. V těchto případech jsou nejlepší mouky nebo celá zrna. Palacinky nebo chleby: můžete použít pohankovou mouku nebo přímo celé zrno.
Zobrazit popis
223,81 Kč
149.21 CZK/Kg
Skladem
Kupte si to dnes a obdržíte od
Nemůžeme potvrdit datum doručení zásilky. Kontaktujte nás pro více informací.

Věrnostní body

Zakoupením tohoto produktu můžete při své další objednávce získat až

bodů = sleva

Jak to funguje?

Naturitas Club Získejte body za každý nákup Objednejte si a za každou utracenou libru získáte 5 slevových bodů. Nákup za 5 Kč = 1 bod

Naturitas Club Získejte další body za další akce Vyplňte svůj profil, přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo ohodnoťte produkty, které jste si objednali. Za každou akci získáte až 50 bodů

Naturitas Club Uplatněte své body při další objednávce A... získejte automatickou slevu po dokončení objednávky! 100 bodů: sleva 5 Kč

Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
  • Bezpečná platba pomocí:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

DProdukt můžete vrátit, pokud nebyl použit a je v originálním balení, do 14 dnů od potvrzeného data doručení objednávky.

Vysvětlíme vám krok za krokem, jak funguje vrácení objednávek:

  1. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb a uveďte číslo objednávky.
  2. Zabalte a připravte balík.
  3. Doručte balík dopravci.
  4. Počkejte na vrácení peněz na vámi zvolenou platební metodu.

Jak mohu požádat o vrácení peněz?

Popis

Otázky a odpovědi (0)

Popis

Co je to pohanka?

Pohanka bez lepku Bio od Naturitas je semeno bohaté na vlákninu a bez lepku pocházející z ekologického zemědělství.

Pohanka, přestože je považována za obilninu, je ve skutečnosti semeno pocházející ze severovýchodní Asie.

Je bohatá na vlákninu, má sytící účinek a pomáhá regulovat chuť k jídlu. Obsahuje také mnoho živin, jako jsou vitamíny skupiny B, aminokyseliny lysin a arginin a je bohatá na minerály jako mangan, měď, hořčík a fosfor, což ji činí ideální pro vegetariánské nebo veganské diety.

Veganský produkt, bio, bez lepku, bez laktózy.

Původ: Čína

Jak vařit pohanku?

Pohanku lze vařit několika způsoby:

  • Vařením: začněte předchozím opláchnutím a lehkým suchým opražením na silném ohni za stálého míchání. Poté přidejte 2 až 3 šálky vody na každý šálek zrna. Přiveďte k varu, snižte teplotu a vařte asi 20 minut, dokud se voda nevstřebá.
  • Na páře: touto technikou bude pohanka velmi nadýchaná. Zrno lze potřít trochou oleje, aby se tymián nebo bobkový list jemně spojily s párou a lehce se vstřebaly do obiloviny.
  • Namočením: lze namočit na asi 12 hodin ve vodě (poměr jedna míra vody na půl míry obiloviny) a poté vařit s trochou více vody (o jeden poměr více) po dobu 10 minut.

Vaření s pohankou

Pohanka je v kuchyni velmi univerzální:

  • Dušená jídla: zrna se vaří k přípravě tradičních dušených jídel nebo polenty.
  • Omáčky: lze použít jako náhradu tuků a zahušťovadlo, protože 70 % zrna je škrob a jeho mukilágy jsou ideální pro dosažení omáček s texturou. V těchto případech jsou nejlepší mouky nebo celá zrna.
  • Palacinky nebo chleby: můžete použít pohankovou mouku nebo přímo celé zrno.

Upozornění

Může obsahovat stopy soji, sezamu a ořechů.

Podmínky skladování

Uchovávejte na chladném a suchém místě. Po použití dobře uzavřete obal.

Ingredience

Bio pohanka z ekologického zemědělství.

 

Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.

Certifikát

ES-ECO-019-CT Zemědělství mimo EU

SKU: LP-0205982

Nutriční tabulka

  • Pro
  • Energetická hodnota
    357 Kcal
  • Tuky / lipidy
    2 G
  • Nasycené mastné kyseliny
    0.4 G
  • Sacharidy / uhlohydráty
    74 G
  • Cukry
    2.1 G
  • Dietní vláknina
    5.6 G
  • Bílkoviny
    8 G
  • Sůl
    0.01 G

Specifikace

  1. K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.

Otázky a odpovědi

Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.