Bio bezlepková pohanka
Ušetřete s těmito balíčky
-
Rád ho kupuji v přírodní podobě pro své ptáky, protože směsi v obchodech obsahují spoustu nečistot. míchám to s jinými semínky. oni to mají rádi
Me gusta comprarlo natural para mis pájaros porque el compuesto en las tiendas lleva mucha porquería. Lo mezclo con otras semillas. A ellos les gusta
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Už nějakou dobu konzumuji tuto pohanku a opravdu se mi líbí, jak samotný produkt, tak poměr kvality a ceny.
Llevo un tiempo consumiendo este trigo sarraceno y la verdad me gusta bastante, tanto el producto en sí mismo como la relación calidad-precio.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Dobrý produkt. dobrá poměr kvality a ceny
Buen producto. Buena relación calidad precio
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Kupují to pro své papoušky a mají to rádi
Lo compro para mis loros y les gusta
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Bio bezlepková pohanka recenzí
Na základě 146 recenze
-
5 hvězdy131
-
4 hvězdy14
-
3 hvězdy1
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Co je to pohanka?
Pohanka bez lepku Bio od Naturitas je semeno bohaté na vlákninu a bez lepku pocházející z ekologického zemědělství.
Pohanka, přestože je považována za obilninu, je ve skutečnosti semeno pocházející ze severovýchodní Asie.
Je bohatá na vlákninu, má sytící účinek a pomáhá regulovat chuť k jídlu. Obsahuje také mnoho živin, jako jsou vitamíny skupiny B, aminokyseliny lysin a arginin a je bohatá na minerály jako mangan, měď, hořčík a fosfor, což ji činí ideální pro vegetariánské nebo veganské diety.
Veganský produkt, bio, bez lepku, bez laktózy.
Původ: Čína
Jak vařit pohanku?
Pohanku lze vařit několika způsoby:
- Vařením: začněte předchozím opláchnutím a lehkým suchým opražením na silném ohni za stálého míchání. Poté přidejte 2 až 3 šálky vody na každý šálek zrna. Přiveďte k varu, snižte teplotu a vařte asi 20 minut, dokud se voda nevstřebá.
- Na páře: touto technikou bude pohanka velmi nadýchaná. Zrno lze potřít trochou oleje, aby se tymián nebo bobkový list jemně spojily s párou a lehce se vstřebaly do obiloviny.
- Namočením: lze namočit na asi 12 hodin ve vodě (poměr jedna míra vody na půl míry obiloviny) a poté vařit s trochou více vody (o jeden poměr více) po dobu 10 minut.
Vaření s pohankou
Pohanka je v kuchyni velmi univerzální:
- Dušená jídla: zrna se vaří k přípravě tradičních dušených jídel nebo polenty.
- Omáčky: lze použít jako náhradu tuků a zahušťovadlo, protože 70 % zrna je škrob a jeho mukilágy jsou ideální pro dosažení omáček s texturou. V těchto případech jsou nejlepší mouky nebo celá zrna.
- Palacinky nebo chleby: můžete použít pohankovou mouku nebo přímo celé zrno.
Upozornění
Může obsahovat stopy soji, sezamu a ořechů.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě. Po použití dobře uzavřete obal.
Ingredience
Bio pohanka z ekologického zemědělství.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT Zemědělství mimo EU
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota357 Kcal
-
Tuky / lipidy2 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.4 G
-
Sacharidy / uhlohydráty74 G
-
Cukry2.1 G
-
Dietní vláknina5.6 G
-
Bílkoviny8 G
-
Sůl0.01 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.