Bio pohanka bez lepku
Ušetřete s těmito balíčky
-
Ano, moc se mi to líbí. používám to na pečení chleba
Si me gusta mucho. Lo utilizo para hacer pan
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Poměr kvality a ceny je velmi dobrý.
Calidad precio muy bien.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Můj nezbytný pomocník v kuchyni, velmi zdravý, chutný, snadno se vaří. vždy kupuji několik balení.
Mi imprescindible en la cocina, muy saludable, rico en sabor, facil de cocinar. Siempre compro varias paquetes .
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Bio pohanka bez lepku recenzí
Na základě 127 recenze
-
5 hvězdy123
-
4 hvězdy3
-
3 hvězdy1
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Co je to pohanka?
Bezlepková bio pohanka od Naturitas je semeno bohaté na vlákninu a bez lepku pocházející z ekologického zemědělství.
Pohanka, přestože je považována za obilninu, je ve skutečnosti semeno původem ze severovýchodní Asie.
Je bohatá na vlákninu, má sytící účinek a pomáhá regulovat chuť k jídlu. Obsahuje také mnoho živin, jako jsou vitamíny skupiny B, aminokyseliny lysin a arginin a je bohatá na minerály jako mangan, měď, hořčík a fosfor, což ji činí ideální pro vegetariánské nebo veganské diety.
Veganský, bio, bez lepku, bez laktózy.
Jak vařit pohanku?
Pohanku lze vařit několika způsoby:
- Vařením: začněte předchozím opláchnutím a lehkým suchým opražením na vysokém ohni za stálého míchání. Poté přidejte 2 až 3 šálky vody na každý šálek zrna. Přiveďte k varu, snižte teplotu a vařte asi 20 minut, dokud se voda nevstřebá.
- Na páře: touto technikou zůstane velmi sypká. Zrno lze potřít trochou oleje, aby se tymián nebo bobkový list jemně promíchaly s párou a lehce se vstřebaly do obilí.
- Namočením: lze namočit na 12 hodin ve vodě (v poměru jedna míra vody na půl míry obilí) a poté vařit s trochou více vody (ještě o jednu míru více) po dobu 10 minut.
Vaření s pohankou
Pohanka je v kuchyni velmi univerzální:
- Dušená jídla: zrno se vaří k přípravě tradičních dušených jídel nebo polenty.
- Omáčky: lze ji použít jako náhradu tuků a zahušťovadlo, protože 70 % zrna tvoří škrob a jeho slizovité látky jsou ideální pro dosažení omáček s texturou. V těchto případech jsou nejlepší mouky nebo celé zrno.
- Crepes nebo chleby: můžete použít pohankovou mouku nebo přímo celé zrno.
Upozornění
Může obsahovat stopy soji, sezamu a skořápkových plodů.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě. Po použití dobře uzavřete obal.
Ingredience
Pohanka z ekologického zemědělství.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT Zemědělství mimo EU
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota357 Kcal
-
Tuky / lipidy2 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.4 G
-
Sacharidy / uhlohydráty74 G
-
Cukry2.1 G
-
Dietní vláknina5.6 G
-
Bílkoviny8 G
-
Sůl0.01 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.