Loupané pohankové zrno
Ušetřete s těmito balíčky
Loupané pohankové zrno recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy0
-
4 hvězdy1
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Pohanka, také nazývaná pohanka obecná nebo arabská pšenice, je považována za obilovinu z hlediska kulinářského použití, ale botanicky není, proto patří do skupiny pseudoobilovin. Jídelnou částí jsou její semena, která mají pyramídovitý tvar. Je bohatá na vlákninu a má sytící účinek.
Indikace
- nárůstu svalové hmoty
- udržení svalové hmoty
- udržení kostí v normálním stavu.
Způsob užívání
Pro svačinu lze opražit na pánvi s trochou oleje a pak přidat špetku soli.
Použijte jako přílohu k zelenině a luštěninám, do polévek, opraženou lze také přidat do jogurtů, müsli a salátů, nebo jako přílohu. Lze také vařit, připravuje se podobně jako rýže (1 díl produktu na 2 díly vody na mírném ohni 20 až 25 minut). Před vařením důkladně opláchněte.
Upozornění
Může obsahovat stopy skořápkových plodů a sezamu.
Ingredience
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota343 Kcal
-
Tuky / lipidy3.4 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.74 G
-
Sacharidy / uhlohydráty71.5 G
-
Cukry2 G
-
Dietní vláknina10 G
-
Bílkoviny13.5 G
-
Sůl0.2 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.