Pohanka
Ušetřete s těmito balíčky
-
Vynikající na pečení chleba a evropského původu. pro mě bezpochyby nejlepší.
Excelente para hacer pan y de origen europeo. Para mi el mejor sin duda
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Vynikající na pečení chleba. podle mého názoru lepší než s moukou. a je to zemědělství eu, což většina není..
Excelente para hacer pan. Para mi gusto, mejor que con la harina. Y es agricultura UE, que la gran mayoría no lo son ..
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Pohanka recenzí
Na základě 4 recenze
-
5 hvězdy4
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Špalda pohanková mouka od Celnatu je velmi výživná, bohatá na bílkoviny a hořčík.
Indikace
Je to velmi dobře stravitelná obilovina. Z nutričního hlediska je pohanka silným remineralizátorem, obsah aminokyselin její bílkoviny je velmi blízký potřebám našeho organismu, také je výjimečně bohatá na hořčík.
Způsob užívání
Doporučuje se připravovat podle potřeby, protože mouka je přirozeně bezlepková, takže to není chléb. Pro přípravu kynutého pohankového chleba smíchejte pšeničnou mouku v poměru ¼ až ¾ s pšeničnou moukou typu 80.
Ingredience
Pohanka.
Tato informace se může změnit. Podívejte se na obal produktu.
Certifikát
FR-BIO-001
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota0 Kcal
-
Tuky / lipidy2.5 G
-
Nasycené mastné kyseliny0 G
-
Sacharidy / uhlohydráty65 G
-
Cukry0 G
-
Dietní vláknina0 G
-
Bílkoviny10 G
-
Sůl0 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.