Pražený pohankový kasha
Ušetřete s těmito balíčky
-
Pro přípravu nálevů ze zeleného čaje.
chutné.
vysoké náklady na dopravu, škoda.
perfektní sledování, rychlé a pečlivé doručení.
děkuji. doporučuji!Pour des infusions avec du thé vert. Délicieux. Frais port important, dommage. Suivi nickel, livraison rapide et soignée. Merci. Je recommande !
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Pražená pohanková semínka používaná k přípravě nálevu na doporučení mé výživové poradkyně. jemný a lehký nálev. skvělé pro nemocný žaludek.
Graines de sarrasin grillées utilisées en infusion sur les conseils de ma diététicienne. Infusion délicate et légère. Nickel pour un estomac malade.
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Na přípravu nálevu pro omezení konzumace kávy. škoda, že je tento produkt těžko k sehnání.
nedostupný v místním obchodě.
lahodný nálev i bez cukru, lehký a osvěžující.En infusion pour limiter la consommation de café. Dommage que ce produit soit difficile à trouver. Introuvable en commerce local. Délicieuse infusion même sans sucre, légère et désaltérante.
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Tyto semínka konzumují v nálevu od své operace žaludku, aby omezil svou spotřebu kávy. samozřejmě s tím nemají nic společného, ale je velmi příjemné pít 1 plnou polévkovou lžíci louhovanou 15 minut v šálku.
dobrá chuť, lehké a snadno stravitelné.
doporučuji naturistas pro jejich sortiment produktů a velkou serióznost.Je consomme ces graines en infusion depuis mon opération de l'estomac pour limiter ma consommation de café. Rien à voir évidemment mais très agréable à boire 1 c a soupe bien bombée infusée 15 mn dans une tasse. Bon goût, légère et facile à digérer. Je recommande Naturistas pour sa gamme de produits et son grand sérieux.
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
vynikající kvalita dokonalé pražení
ottima qualità tostatura perfetta
Přeloženo z naturitas.it
Zobrazit originál
Pražený pohankový kasha recenzí
Na základě 5 recenze
-
5 hvězdy5
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Pocházející ze slovanské oblasti, kasha je neloupaná a pražená pohanka. Kasha se jí teplá jako příloha z obilovin nebo se může použít k plnění zeleniny (zelí, cuketa, dýně atd.) a také do quiche nebo palačinek.
Indikace
Pohanka patří do čeledi rdesnovitých (Polygonaceae), nikoli do trav (Poaceae). Pohanka se více podobá šťovíku nebo reveňi. Se svými širokými listy a trojúhelníkovými semeny hnědé nebo šedé barvy pohanka nevypadá, že by měla něco společného s jinými obilovinami. Říká se, že pohanka pochází ze severovýchodní Asie. Do Evropy se dostala ve středověku, přivezli ji křižáci. Po oloupání a následném pražení se pohanka nazývá kasha. Ta má výraznější chuť než pohanka samotná. Dnes se toto semeno hojně konzumuje ve východní Evropě, kde je pravidelně na jídelníčku. Kasha se konzumuje především v Rusku, ale její chuť čeká na znovuobjevení i zde.
Způsob užívání
Doporučuje se naplánovat přibližně jednu sklenici kashy na 1 osobu. Opláchněte svůj objem kashy a poté ji zalijte dvojnásobným objemem vroucí slané vody.
Upozornění
Možné stopy soji, ořechů, sezamu.
Ingredience
Pohanka
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
FR-BIO-01 Zemědělství EU.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota377 Kcal
-
Tuky / lipidy4.4 G
-
Nasycené mastné kyseliny1 G
-
Sacharidy / uhlohydráty69 G
-
Cukry1.5 G
-
Dietní vláknina4.5 G
-
Bílkoviny13 G
-
Sůl0.03 G
-
Hořčík220 Mg
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.