Bio kokosový cukr
Popis
Co je kokosový cukr?
Bio kokosový cukr je lahodná a zdravá alternativa cukru.
Kokosový cukr se vyrábí vařením mízy z kokosového květu, dokud se nezmění na karamel, který se pak suší na vzduchu a stává se cukrem. Cukr se poté filtruje přes síto, aby vznikl jemný granulát. Díky své bohaté karamelové chuti je ideální pro použití jako ingredience do dezertů nebo pro oslazení teplých nápojů, pečiva a dalších.
Jaké má kokosový cukr přínosy?
- Vhodný pro diabetiky (bez nadměrné konzumace)
- Nízký glykemický index, který pomáhá kontrolovat hladinu cukru v krvi
- Podporuje růst kostí díky obsahu fosforu a vápníku
- Podporuje růst svalů díky obsahu draslíku
- Udržuje nervový systém v klidovém stavu
- Snižuje vysoký krevní tlak
- Podporuje krevní oběh
Upozornění
Může obsahovat stopy: sezamu, ořechů, soji, mléka a jeho derivátů.
Ingredience
Kokosový cukr*.
Tato informace může být změněna. Prohlédněte si obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota590 Kcal
-
Tuky / lipidy1 G
-
Nasycené mastné kyseliny0 G
-
Sacharidy / uhlohydráty96.6 G
-
Cukry95.2 G
-
Bílkoviny1.7 G
-
Sůl0.3 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.