Bio kokosový cukr
Ušetřete s těmito balíčky
-
Ještě jsem to nespotřeboval, předpokládám, že je to dobrá volba na oslazení, občas rád dělám dezert.
Aún no lo he consumido, supongo que es una buena opción para endulzar, me gusta hacer postre de vez en cuando.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Nemohu bez něj být! Miluji jeho jemnou a karamelovou chuť
no puedo estar sin el! me encanta su sabor suave y acaramelado
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Kokosový cukr používám velmi příležitostně. tento se mi velmi líbil. poměr kvality a ceny je velmi dobrý. děkuji naturitas!
J'utilise le sucre de coco de manière très ponctuelle. J'ai beaucoup aimé celui-ci. Le rapport qualité-prix est très bon. Merci Naturitas !
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál
Bio kokosový cukr recenzí
Na základě 62 recenze
-
5 hvězdy57
-
4 hvězdy5
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Co je kokosový cukr?
Kokosový cukr Bio je lahodná a zdravá alternativa cukru.
Kokosový cukr se vyrábí vařením mízy z kokosového květu, dokud se nezmění na karamel, který se pak suší na vzduchu a stane se cukrem. Cukr se pak filtruje přes síto, aby vznikl jemný granulát. Díky své bohaté karamelové chuti je ideální k použití jako přísada do dezertů nebo k oslazení horkých nápojů, pečiva a dalších.
Produkt je veganský, bio, bez lepku, bez laktózy.
Jaké má kokosový cukr výhody?
- Vhodný pro diabetiky (s mírou).
- Nízký glykemický index, který kontroluje hladinu cukru v krvi.
- Zdroj fosforu a vápníku.
- Zdroj draslíku.
- Udržuje nervový systém v klidovém stavu.
- Podporuje krevní oběh.
Jaký je rozdíl mezi kokosovým cukrem a bílým cukrem?
Hlavní vlastností kokosového cukru je jeho nízký glykemický index (GI). Glykemický index měří rychlost, jakou se sacharidy mění na glukózu v krvi. Potravina s nízkým glykemickým indexem způsobí malý nárůst, zatímco potravina s vysokým glykemickým indexem vyvolá velmi vysoký vrchol hladiny cukru v krvi.
Další vlastností kokosového cukru je jeho nutriční obsah, který je mnohem vyšší než u bílého cukru. Kokosový cukr je bohatý na draslík, hořčík, zinek a železo a je přirozeným zdrojem vitamínů B1, B2, B3, B6 a C.
Obsahuje také 16 z 20 esenciálních aminokyselin. Nejvíce zastoupenou je glutamin. Tato aminokyselina nám pomáhá udržovat acidobazickou rovnováhu v těle a pomáhá kontrolovat chutě na sladké jídlo.
Jak používat kokosový cukr?
Použití kokosového cukru v běžné stravě je rozmanité, může se používat jako tradiční cukr k oslazení kávy, mléka, jogurtu… a jako přísada do receptů na pečivo, jako jsou sušenky, dorty, pudinky, bábovky.
Podmínky skladování
Preferenčně spotřebujte do data a šarže: viz zadní část obalu. Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
kokosový cukr*
*Složka pocházející z ekologického zemědělství.
Tato informace může být změněna. Viz obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT Zemědělství mimo EU
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota382 Kcal
-
Tuky / lipidy0 G
-
Nasycené mastné kyseliny0 G
-
Sacharidy / uhlohydráty93 G
-
Cukry93 G
-
Dietní vláknina0 G
-
Bílkoviny2 G
-
Sodík40 Mg
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.