Bio kokosový cukr
Ušetřete s těmito balíčky
-
Miluji to, je to velmi dobrý produkt
Me encanta es muy buen producto
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Pro dorty a dezerty je to božské
Para bolos e sobremesas é divinal
Přeloženo z naturitas.pt
Zobrazit originál -
Skvělá alternativa k rafinovanému cukru.
Una altrenativa estupenda al azucar refinado.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Zdravá a chutná. perfektní pro mé děti
Sana y rica. Perfecta para mis niños
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Bio kokosový cukr recenzí
Na základě 62 recenze
-
5 hvězdy57
-
4 hvězdy5
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Co je kokosový cukr?
Kokosový cukr Bio je lahodná a zdravá alternativa cukru.
Kokosový cukr se vyrábí vařením mízy z kokosového květu, dokud se nezmění na karamel, který se pak suší na vzduchu a stane se cukrem. Cukr se pak filtruje přes síto, aby vznikl jemný granulát. Díky své bohaté karamelové chuti je ideální k použití jako přísada do dezertů nebo k oslazení horkých nápojů, pečiva a dalších.
Produkt je veganský, bio, bez lepku, bez laktózy.
Jaké má kokosový cukr výhody?
- Vhodný pro diabetiky (s mírou).
- Nízký glykemický index, který kontroluje hladinu cukru v krvi.
- Zdroj fosforu a vápníku.
- Zdroj draslíku.
- Udržuje nervový systém v klidovém stavu.
- Podporuje krevní oběh.
Jaký je rozdíl mezi kokosovým cukrem a bílým cukrem?
Hlavní vlastností kokosového cukru je jeho nízký glykemický index (GI). Glykemický index měří rychlost, jakou se sacharidy mění na glukózu v krvi. Potravina s nízkým glykemickým indexem způsobí malý nárůst, zatímco potravina s vysokým glykemickým indexem vyvolá velmi vysoký vrchol hladiny cukru v krvi.
Další vlastností kokosového cukru je jeho nutriční obsah, který je mnohem vyšší než u bílého cukru. Kokosový cukr je bohatý na draslík, hořčík, zinek a železo a je přirozeným zdrojem vitamínů B1, B2, B3, B6 a C.
Obsahuje také 16 z 20 esenciálních aminokyselin. Nejvíce zastoupenou je glutamin. Tato aminokyselina nám pomáhá udržovat acidobazickou rovnováhu v těle a pomáhá kontrolovat chutě na sladké jídlo.
Jak používat kokosový cukr?
Použití kokosového cukru v běžné stravě je rozmanité, může se používat jako tradiční cukr k oslazení kávy, mléka, jogurtu… a jako přísada do receptů na pečivo, jako jsou sušenky, dorty, pudinky, bábovky.
Podmínky skladování
Preferenčně spotřebujte do data a šarže: viz zadní část obalu. Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
kokosový cukr*
*Složka pocházející z ekologického zemědělství.
Tato informace může být změněna. Viz obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT Zemědělství mimo EU
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota382 Kcal
-
Tuky / lipidy0 G
-
Nasycené mastné kyseliny0 G
-
Sacharidy / uhlohydráty93 G
-
Cukry93 G
-
Dietní vláknina0 G
-
Bílkoviny2 G
-
Sodík40 Mg
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.