Březový cukr
Ušetřete s těmito balíčky
-
Dobrý náhradník běžného stolního cukru. stačí jen trochu.
Buen sustituto del azúcar convencional de mesa. Con sólo un poquito es suficiente
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
produkt je dobrý, líbí se mi
el producto es bueno, me gusta
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Bere to moje matka, která je diabetička, a v tomto formátu 1,2 kg vychází cena velmi dobře ve srovnání s malou velikostí
Lo toma mi madre que es diabética y en este formato de 1,2kg sale muy bien de precio respecto al tamaño pequeño
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Velmi dobré a zdravé a levnější při objednání tří balení
Muy bueno y saludable y más económico al pedir tres paquetes
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Tento produkt kupuji často, březový cukr má stejnou chuť jako cukr, ale o 46 % méně kalorií. tím sladím dezerty, kávy atd. navíc je těžké ho najít v balení 1,2 kg.
Este producto lo compro bastante, el azucar de abedul tiene el mismo sabor que el azucar con un 46 menos de calorias. Con ello endulzo los postres, cafés etc. Además es dificil de encontrarlo en formato de 1,2 kg.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Březový cukr recenzí
Na základě 17 recenze
-
5 hvězdy15
-
4 hvězdy2
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Březový cukr od Abedulce je cukr z březové kůry, který má mnoho příznivých účinků na lidské tělo.
Indikace
Tento přírodní sladidlo je skvělým spojencem v boji proti zubnímu kazu. Považuje se za nekarcinogenní cukr a má vysoce doporučitelné příznivé účinky na zdraví. Březový cukr se nemetabolizuje inzulínem (je vhodný pro diabetiky) a pomáhá snižovat hladinu cukru. Jeho glykemický index (GI) je velmi nízký (7) a zároveň dodává tělu energii (2,4 kcal/g).
Březový cukr lze konzumovat při infekci kvasinkou Candida. Navíc alkalizuje organismus a pomáhá trávení. Březový cukr neutralizuje kyseliny zubního plaku a podporuje remineralizaci zubní skloviny. Přispívá k posílení celé kostní struktury v těle a posiluje imunitní systém.
Březový cukr má velkou podobnost a chuť s tradičním cukrem. Má krystalickou strukturu, bílou barvu, podobnou stolnímu cukru. Při požití v čisté podobě poskytuje silný pocit svěžesti v ústech. Tento osvěžující efekt je způsoben tím, že březový cukr při rozpouštění v ústech intenzivně ochlazuje jazyk. Březový cukr má potravinářský aditivní kód E 967, známý také jako xylitol, který patří do stejné kategorie jako manitol, maltitol nebo sorbitol, pocházející ze skupiny „polyolů“. Je třeba zdůraznit, že březový cukr, na rozdíl od jiných polyolů, má řadu příznivých účinků na lidské tělo. Toto přírodní sladidlo je skvělým spojencem v boji proti zubnímu kazu. Považuje se za nekarcinogenní cukr. Proto lze říci, že březový cukr má vysoce doporučitelné příznivé účinky na zdraví.
Způsob užívání
Doporučuje se používat jako sladidlo v dezertech, nápojích, receptech atd. Chuť, použití, dávkování a vzhled jako stolní cukr.
Ingredience
Březová kůra cukr.
Tato informace se může změnit. Zkontrolujte obal produktu.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.