Březový cukr
Ušetřete s těmito balíčky
-
Používám ji jako zubní pastu a snadno odstraňuje zubní plak, navíc má alkalizující účinek. cukrovkáři ji mohou užívat, protože se syntetizuje přes játra a ne přes slinivku břišní. má stejnou chuť jako běžný cukr.
La autilizo como pasta de dientes, y elimina fácilmente la placa dental, además de ser alcalinizante. Los diabéticos la pueden tomar, puesto que se sintetiza a través del hígado y no del páncreas. Tiene el mismo sabor que el azúcar común.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Můj manžel je diabetik a na sladkosti nebo dezerty ho používám a funguje to velmi dobře, ale bez přehánění.
Mi marido es diabético,y para los dulces ó postres lo hago servir y funciona muy bién,pero sin abusar
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Velmi doporučeno!!! vynikající!!! já a moje rodina používáme tento produkt už léta.
Súper indicado!!! Excelente!!! Yo y mi familia llevamos años utilizando este producto.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Také se mi líbil březový cukr
El azucar de abedul también me ha gustado
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Použil jsem to na výrobu sušenek, s ovesem a čokoládou to bylo vynikající.
také jsem udělal čokoládu s kakaem, kokosovým olejem a březovým cukrem, bez slov!!!Lo usé para hacer galletitas, con avena y chocolate estaba deliciosa. También hice chocolate con cacao. aceite de coco y azúcar de abedul, sin palabras¡¡¡
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Březový cukr recenzí
Na základě 9 recenze
-
5 hvězdy9
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Březový cukr od Abedulce je cukr z březové kůry, který má mnoho příznivých účinků na lidské tělo.
Indikace
Tento přírodní sladidlo je skvělým spojencem v boji proti zubnímu kazu. Považuje se za nezpůsobující kaz cukr a má vysoce doporučitelné příznivé účinky na zdraví. Březový cukr se nemetabolizuje inzulínem (je vhodný pro diabetiky) a pomáhá snižovat hladinu cukru. Jeho glykemický index (GI) je velmi nízký (7) a zároveň tělu poskytuje energii (2,4 kcal/g).
Březový cukr lze konzumovat při infekcích kvasinkou Candida. Navíc alkalizuje organismus a podporuje trávení. Březový cukr neutralizuje kyseliny v zubním plaku a podporuje remineralizaci zubní skloviny. Přispívá k posílení celé kostní struktury v těle a posiluje imunitní systém.
Březový cukr má velkou podobnost a chuť s tradičním cukrem. Má krystalickou strukturu a bílou barvu, podobnou stolnímu cukru. Při požití v čisté formě poskytuje velký pocit svěžesti v ústech. Tento osvěžující efekt je způsoben tím, že březový cukr při rozpouštění v ústech intenzivně osvěžuje jazyk. Březový cukr má potravinářský aditivní kód E 967, také známý jako xylitol, což je stejná kategorie jako manitol, maltitol nebo sorbitol, pocházející ze skupiny „polyolů“. Je třeba zdůraznit, že březový cukr na rozdíl od jiných polyolů má mnoho příznivých účinků na lidské tělo. Toto přírodní sladidlo je skvělým spojencem v boji proti zubnímu kazu. Považuje se za nezpůsobující kaz cukr. Proto lze říci, že březový cukr má vysoce doporučitelné příznivé účinky na zdraví.
Způsob užívání
Doporučuje se používat jako sladidlo v dezertech, nápojích, receptech atd. Chuť, použití, dávkování a vzhled jako stolní cukr.
Ingredience
Březová kůra cukru.
Tato informace se může změnit. Zkontrolujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota240 Kcal
-
Tuky / lipidyG
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydráty100 G
-
CukryG
-
Dietní vlákninaG
-
BílkovinyG
-
SůlG
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.