Březový cukr xylitol
-
Dobrý produkt za dobrou cenu
Buen producto a un buen precio
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Můj oblíbený sladidlo spolu se stevií
Mi edulcorante favorito junto con la stevia
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Vše doporučeno ortomolekulární medicínou
Todo recomendado por medicina ortomolecular
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Březový cukr xylitol recenzí
Na základě 4 recenze
-
5 hvězdy3
-
4 hvězdy1
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Raab březový cukr xylitol je organická sloučenina, kterou lze vzhledem, texturou a sladivostí přirovnat k běžnému cukru.
Indikace
Xylitol z našeho březového cukru se získává z netransgenní kukuřice. Na rozdíl od běžného cukru má březový cukr přibližně o 40 % méně kalorií.
V přírodě se vyskytuje v mnoha druzích ovoce, bobulí a zeleniny. Březový cukr je vhodný na vaření, pečení (kromě čerstvého droždí) a na oslazení nápojů.
Způsob užívání
Doporučuje se konzumovat podle chuti spotřebitele
Ingredience
Sladidlo Xylitol.
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota240 Kcal
-
Tuky / lipidyG
-
Nasycené mastné kyseliny100 G
-
Sacharidy / uhlohydrátyG
-
CukryG
-
Dietní vlákninaG
-
BílkovinyG
-
SůlG
-
Polyalkoholy100 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.