Bio bezlepkové rizoto s hříbky
Popis
Ekologické risotto s houbami boletus připravené k vaření. S obsahem vývaru, vhodné pro vegany, celiaky a osoby s intolerancí na laktózu.
Všechny ingredience jsou vysoce kvalitní a jsou zahrnuty pro usnadnění přípravy a zajištění vynikajícího výsledku.
Způsob užívání
Doporučuje se příprava přibližně 20 minut.
1- Na středním ohni zahřejte trochu olivového oleje na široké a vysoké pánvi.
2- Opečte obsah balení a poté přimíchejte 15 g másla.
3- Následně přidejte 50 ml bílého vína a míchejte, dokud se neodpaří.
4- Poté přidejte 850 ml horké vody a nechte vstřebat na středně vysokém ohni, často míchejte, dokud nebude dosaženo krémové konzistence (přibližně 17 minut).
5- Vypněte oheň a přidejte máslo a parmazán reggiano nebo rawmesan (veganská varianta) podle chuti.
Podmínky skladování
Uchovávejte dobře uzavřené na chladném a suchém místě
Ingredience
Rýže Carnaroli*, sušené houby boletus*, sušená cibule* a sušený zeleninový vývar*.
(*) Z ekologického zemědělství.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.