Terrasana
Bio kombu
136,44 Kč
Potřebujete pomoc?

Bio kombu

50 G
Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
Kombu je chutná a jódem bohatá řasa, kterou můžete vařit s rýží nebo fazolemi, aby vaše jídlo mělo výraznější chuť (umami). Kombu pochází z chladného severního ostrova Hokkaidó v Japonsku.
Zobrazit popis
136,44 Kč
2728.80 CZK/Kg
Skladem
Kupte si to dnes a obdržíte od
Nemůžeme potvrdit datum doručení zásilky. Kontaktujte nás pro více informací.

Věrnostní body

Zakoupením tohoto produktu můžete při své další objednávce získat až

bodů = sleva

Jak to funguje?

Naturitas Club Získejte body za každý nákup Objednejte si a za každou utracenou libru získáte 5 slevových bodů. Nákup za 5 Kč = 1 bod

Naturitas Club Získejte další body za další akce Vyplňte svůj profil, přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo ohodnoťte produkty, které jste si objednali. Za každou akci získáte až 50 bodů

Naturitas Club Uplatněte své body při další objednávce A... získejte automatickou slevu po dokončení objednávky! 100 bodů: sleva 5 Kč

Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
  • Bezpečná platba pomocí:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

DProdukt můžete vrátit, pokud nebyl použit a je v originálním balení, do 14 dnů od potvrzeného data doručení objednávky.

Vysvětlíme vám krok za krokem, jak funguje vrácení objednávek:

  1. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb a uveďte číslo objednávky.
  2. Zabalte a připravte balík.
  3. Doručte balík dopravci.
  4. Počkejte na vrácení peněz na vámi zvolenou platební metodu.

Jak mohu požádat o vrácení peněz?

Popis

Otázky a odpovědi (0)

Popis

Kombu je chutná a jódem bohatá řasa, kterou můžete vařit s rýží nebo fazolemi, aby vaše jídlo mělo výraznější chuť (umami). Kombu pochází z chladného severního ostrova Hokkaidó v Japonsku.

Indikace

Pokud přidáte kombu do jídla během vaření, rýže a fazole získají další chuť.

Japonci používají kombu stejným způsobem, jako většina Evropanů používá bobkový list.

Kombu pochází ze severního ostrova Hokkaidó, který má chladné klima velmi vhodné pro pěstování kombu.

Kombu přirozeně obsahuje hodně jódu (232,7 mg na 100 g).

Ačkoli je kombu samo o sobě dobrá surovina, pro některé skupiny existuje maximální denní příjem.

Proto se kombu nejí přímo, ale používá se při vaření.

Dobré vědět:

  • Veganský produkt
  • Autentické japonské řasy
  • Přicházejí v praktických proužcích
  • Dávají vašemu jídlu další chuť (umami)
  • Lze vařit s rýží, fazolemi nebo zeleninou
  • Obsahují nejvíce jódu ze všech řas (232,7 mg na 100 g)
  • Sklízejí se na chladném japonském ostrově Hokkaidó
  • Vyrobeno v Japonsku

Způsob užívání

Uvařte 1 nebo 1/2 proužku s rýží, zeleninou nebo luštěninami pro extra umami. Po vaření proužek vyjměte a zlikvidujte. Pokud chcete připravit dashi, nechte 1 proužek kombu a 2 kousky shiitake odpočívat v 1 litru vody v lednici 4 až 20 hodin.

Upozornění

Může obsahovat stopy: Korýši, ryb a měkkýšů.

Podmínky skladování

Po otevření skladujte vzduchotěsně na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě (maximálně 20 °C).

Ingredience

Kombu* (Japonsko).

* = z ekologického zemědělství

(Nutriční hodnoty platí pro 100 gramů připraveného produktu.)

 

Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.

Certifikát

Nl-bio-01
SKU: LP-0199133
HVZ6CLEY

Nutriční tabulka

  • Pro
  • Energetická hodnota
    37 Kcal
  • Tuky / lipidy
    G
  • Nasycené mastné kyseliny
    G
  • Sacharidy / uhlohydráty
    2.4 G
  • Cukry
    G
  • Dietní vláknina
    9.4 G
  • Bílkoviny
    1.8 G
  • Sůl
    0.53 G

Specifikace

  1. K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.

Otázky a odpovědi

Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.