Japonská řasa hijiki
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Hijiki se vyznačuje charakteristickou chutí, poněkud silnou, která je lahodná, když si na ni člověk zvykne. Obvykle se vaří samostatně a podává jako příloha, ale také se míchá s jinou zeleninou a obilovinami.
Indikace
Má velmi vysoký obsah vápníku a je také velmi bohatý na karoten nebo provitamín A. Je velmi doporučován pro děti a těhotné matky.
V Japonsku mají řasy hijiki dobrou pověst jako prostředek proti stárnutí, protože kromě toho, že jsou čistící, jsou velmi vhodné pro posílení kostí, nehtů a vlasů.
Způsob užívání
Doporučuje se vařit 30 minut s restovanou zeleninou. Může se také vařit společně s obilovinami.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Hizikia fusiforme (100 %).
Tato informace může být změněna. Zkontrolujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota209 Kcal
-
Tuky / lipidy2.1 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.7 G
-
Sacharidy / uhlohydráty17.4 G
-
Cukry1.2 G
-
Dietní vláknina47.2 G
-
Bílkoviny6.6 G
-
Sůl9.2 G
-
Sodík3.7 G
-
Draslík3100 G
-
Vápník1500 G
-
Železo19.3 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.