Terrasana
Kombu
327,36 Kč
Potřebujete pomoc?

Kombu

100 G
Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
Kombu je chutná řasa bohatá na jód, kterou můžete vařit s rýží nebo fazolemi, abyste pokrmu dodali více chuti (umami). Kombu pochází z chladného severního ostrova Hokkaidó v Japonsku.
Zobrazit popis
327,36 Kč
3273.60 CZK/Kg
Skladem
Kupte si to dnes a obdržíte od
Nemůžeme potvrdit datum doručení zásilky. Kontaktujte nás pro více informací.

Věrnostní body

Zakoupením tohoto produktu můžete při své další objednávce získat až

bodů = sleva

Jak to funguje?

Naturitas Club Získejte body za každý nákup Objednejte si a za každou utracenou libru získáte 5 slevových bodů. Nákup za 5 Kč = 1 bod

Naturitas Club Získejte další body za další akce Vyplňte svůj profil, přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo ohodnoťte produkty, které jste si objednali. Za každou akci získáte až 50 bodů

Naturitas Club Uplatněte své body při další objednávce A... získejte automatickou slevu po dokončení objednávky! 100 bodů: sleva 5 Kč

Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
  • Bezpečná platba pomocí:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

DProdukt můžete vrátit, pokud nebyl použit a je v originálním balení, do 14 dnů od potvrzeného data doručení objednávky.

Vysvětlíme vám krok za krokem, jak funguje vrácení objednávek:

  1. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb a uveďte číslo objednávky.
  2. Zabalte a připravte balík.
  3. Doručte balík dopravci.
  4. Počkejte na vrácení peněz na vámi zvolenou platební metodu.

Jak mohu požádat o vrácení peněz?

  1. Publikováno 16.06.23

    uspokojivý

    satisfaisanr

    Přeloženo z naturitas.fr

    Zobrazit originál

Kombu recenzí

Na základě 1 recenze

  1. 5 hvězdy
    1
  2. 4 hvězdy
    0
  3. 3 hvězdy
    0
  4. 2 hvězdy
    0
  5. 1 hvězda
    0

Popis

recenze (1)

Otázky a odpovědi (0)

Popis

Kombu je chutná řasa bohatá na jód, kterou můžete vařit s rýží nebo fazolemi, abyste pokrmu dodali více chuti (umami). Kombu pochází z chladného severního ostrova Hokkaidó v Japonsku.

Indikace

Při vaření kombu s pokrmem můžete dodat rýži a fazolím extra chuť. Japonci používají kombu stejným způsobem, jak většina Evropanů používá bobkový list. Kombu pochází ze severního ostrova Hokkaidó, který je díky chladnému klimatu místem pro pěstování kombu.

Kombu přirozeně obsahuje hodně jódu (232,7 mg na 100 g). Ačkoliv je to v podstatě prospěšná látka, pro některé skupiny (těhotné ženy, osoby s problémy štítné žlázy a děti) existuje maximální denní limit příjmu. Proto se kombu nekonzumuje, ale vaří se s jídlem.

Způsob užívání

Doporučuje se vařit 1 nebo 1/2 pásku s rýží, zeleninou nebo luštěninami pro získání extra umami. Po vaření pásku vyjměte a nejezte ji. Pokud chcete připravit dashi, namočte 1 pásku kombu a 2 kusy shiitake v 1 litru vody v lednici na 4 až 20 hodin.

Podmínky skladování

Po otevření skladujte vzduchotěsně na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě (maximálně 20 °C).

Ingredience

Kombu (Japonsko)
(*) Z ekologického zemědělství

 

Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.

SKU: LP-0193212
JF1ELSQ5

Nutriční tabulka

  • Pro
  • Energetická hodnota
    209 Kcal
  • Tuky / lipidy
    3 G
  • Nasycené mastné kyseliny
    1.1 G
  • Sacharidy / uhlohydráty
    21.5 G
  • Cukry
    G
  • Dietní vláknina
    32.7 G
  • Bílkoviny
    7.8 G
  • Sůl
    6.6 G
  • Sodík
    2640 Mg

Specifikace

  1. K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.

Otázky a odpovědi

Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.